Desi nu stie sigur daca a trecut pragul electoral, Tariceanu continua atacul la Justitie

Dora Vulcan | 11.12.2016

Invitat in studioul Antenei 3 dupa anuntarea rezultatelor exit poll, care nici macar nu dau ca sigura trecerea pragului electoral de partidul pe care-l conduce, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu nu s-a putut abtine sa traseze cateva indicatii pretioase. Cu trimitere expresa la Justitie.

Pe aceeași temă

 

 

Tariceanu, altfel retinut in discurs si cautandu-si cuvintele pentru a nu afirma prea multa incredere in victoria ALDE si atingerea pragului electoral de 6%, dupa anuntul exit-poll-urilor de la orele 21, a pornit un atac virulent la adresa Justitiei. 

 

 

 

Stimulat de Mircea Badea care i-a ridicat mingea la plasa intrebandu-l daca, in alianta PSD-ALDE, va rezolva "problemele urgente din Romania, cum ar fi legea raspunderii magistratilor", Tariceanu s-a dezlantuit:

 

 

 

“Această lege mi se pare necesară, dar cred că nu este suficientă. Cred că trebuie o analiză foarte serioasă în perioada următoare, pentru a vedea care sunt corecțiile făcute în acest moment în domeniul legilor justiției. Un set de propuneri există deja și așteaptă în Parlament", a spus Tariceanu la Andena 3.

 

 

" Dar cred că mai sunt și alte lucruri: dacă vom continua cu telejustiția, ca prezumția de nevinovăție să fie doar o teorie a dreptului și neregăsită în practic, atunci sigur că această sintagmă care se numește stat de drept va fi doar de amețit publicul”, si-a incheiat Tăriceanu furibundul atac.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22