Deviaționiștii din PSD excluși din partid: Un viceprimar care n-a aclamat-o pe Dăncilă a pățit-o

Laurentiu Gheorghe | 30.10.2019

Viceprimarul din Rădăuți, Bogdan Loghin, a fost exclus din partid pentru delict de opinie și în plus a lipsit de la festivitățile prilejuite de vizita prezidențiabilului PSD în județul Suceava.

Pe aceeași temă

Bogdan Loghin, viceprimarul orașului Rădăuți a declarat miercuri că excluderea sa a fost decisă din cauza discuțiilor în contradictoriu pe care le-a avut cu președintele filialei PSD Rădăuți, care este și primarul orașului, relatează Mediafax.

„Excluderea mea a intervenit în urma numeroaselor disensiuni între mine și domnul primar (n.r. primarul orașului Rădăuți, președintele PSD Rădăuți), disensiuni care au urmat faptului că ne-am abătut de la drumul inițial, anume de la dezvoltarea orașului și de la faptul că, după părerea mea, prin limitarea dreptului la opinie, drept câștigat prin Constituție, nu pot fi de acord cu acest lucru", a declarat, pentru Mediafax, Bogdan Loghin.

El a mai declarat că un alt motiv pentru care a fost exclus din partid este și faptul că nu a fost prezent la vizita Vioricăi Dăncilă din județul Suceava.

„Cu toate că eram în concediu în ziua respectivă, pentru că am niște probleme personale, am spus de la început că nu voi susține această candidatură pentru că nu mă reprezintă. Nu mă reprezintă în sensul în care eu am intrat în Partidul Social Democrat încă din 2005. În momentul respectiv, Guvernele care s-au perindat în acel timp au dus România în Uniunea Europeană și în NATO, ori dacă fac o paralelă între Guvernele din acel timp și Guvernul de acum, credeți-mă, nu mă reprezintă”, a mai declarat Loghin.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22