DIICOT: Dincă a recunoscut că a omorât-o pe Luiza în aceeași zi în care a răpit-o

Dora Vulcan | 05.08.2019

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, fata dispărută în luna aprilie, și a ars-o în același butoi ca pe Alexandra, a pus fragmentele de oase și cenușa într-un sac și l-a aruncat pe câmp

Pe aceeași temă

”Acesta (Gheorghe Dincă – n. red.) a indicat că a abandonat un sac care conținea fragmente osoase și cenușă. Aceasta trebuie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo (…) El așa a declarat că este trupul Luizei (…) A declarat că a folosit aceleașli metode ca în cazul Alexandrei. A declarat că tot la domiciliu (a ucis-o și i-a incendiat trupul – n. red.) (…) Din declarațiile sale, a ucis-o în aceeași zi (în care a răpit-o – n. red.)”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Anchetatorii au găsit oseminte în locul în care Gheorghe Dincă susține că a aruncat cadavrul Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Dincă. Potrivit acestora, osemintele au fost găsite pe un câmp de lângă o pădure de lângă Caracal, la mică distanță de casa lui Gheorghe Dincă.

Potrivit surselor G4Media.ro, Dincă ar fi fost convins de doi polițiști sa recunoască ce a făcut cu trupul luizei. A fost invocata liniștea sufleteasca a părinților Luizei și dreptul la înmormântare a ceea ce a mai rămas din fată. Dincă le-ar fi spus în jurul orei 11 „hai ca v-am plimbat toată săptămâna, dar pentru liniștea sufletului meu vă arat unde am aruncat-o pe Luiza”. Ambele fete au fost ucise în camera de zi a casei și incinerate.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22