Dinastia roșie. Fiul Rovanei Plumb este vicepreședintele PSD Dâmbovița: O afacere de „famiglie”

Laurentiu Gheorghe | 18.06.2019

„Mamițica îi construiește lui Goe un viitor” spune fostul lider PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu despre înscăunarea lui Andrei Plumb ca vicepreședinte a organizației unde mama sa e președinte.

Pe aceeași temă

Fostul lider al PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu, exclus anul trecut din partid, acuză că PSD Dâmbovița a devenit o afacere de "famiglie”, după alegerea fiului Rovanei Plumb în funcția de vicepreședinte al organizației: "Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor”.

Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepreședinte al organizației PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu, care a demisionat din funcție la ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, organizație condusă cu o mână de fier de Rovana Plumb, cea care a deschis lista PSD la europarlamentare.

Adrian Țuțuianu scrie, pe Facebook, că ceea ce se întâmplă acum în PSD Dâmbovița întrece orice scenariu pe care vreun dușman al partidului și l-ar fi putut închipui sau dori. El susține că, practic, organizația a devenit o afacere de "famiglie", în care puterea de decizie nu mai aparține celor merituoși, ci se păstrează în familie.

„Din mamă-n fiu: RovAna «Pauker» Plumb, președinte; Andrei «Goe» Plumb, desemnat aseară vicepreședinte. Cum ar veni, mamițica îi construiește lui Goe un viitor. Sunt surprins de lipsa cvasitotală de reacție a organizației. Nu-i mai căinez, însă, pe cei de acolo. După simulacrul de alegeri în 2 minute, fără vot secret, după dezastrul de la europarlamentare (cel mai prost rezultat din istorie), ei asta au înțeles: să gireze în continuare acești impostori la conducere, care nu au scrupule în a-și atinge scopurile (afaceri personale și atât)”, scrie Adrian Țuțuianu pe Facebook.

Luni, la ședința Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, Rovana Plumb și-a depus mandatul din funcția de președinte al organizației PSD Dâmbovița și a fost reconfirmată în funcția de președinte al filialei. De asemenea, Andrei Plumb, fiul Rovanei Plumb, a fost ales vicepreședinte al PSD Dâmbovița, în locul Ofeliei Robescu, care a demisionat „din motive personale”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22