Dincă, adus la Caracal. Expertiza cu testul poligraf, amânată. Anchetatorii sparg gropile betonate

Dora Vulcan | 02.08.2019

După ce l-au dus pe Gheorghe Dincă la București pentru analiză psihiatrică, anchetatorii revin cu inculpatul la Caracal pentru a investiga gropile betonate din curtea lui.

Pe aceeași temă

Anchetatorii din Cazul Caracal au decis readucerea la Caracal a lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Dincă a fost dus două zile la București pentru o analiză psihiatrică.

Procurorii DIICOT reiau cercetările pe pista omorului, la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două tinere, Luiza Melencu, dispărută în urmă cu trei luni, și Alexandra Măceșanu dispărută în urmă cu zece zile, urmând să îl ducă și pe inculpat la fața locului,

În urmă cu două zile, înainte de aducerea lui Dincă la București, șeful DIICOT, Felix Bănilă a spus că nu exclude ca cele două fete să fie în viață în lipsa rezultatului probelor ADN prelevate de la casa lui Dincă.

Televiziunile de știri transmit imagini cu investigatorii care au revenit la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal.

Potrivit acestora, anchetatorii vor duce inclusiv un buldozer la Caracal pentru a putea avea acces mai facil în curtea uriașă, dar plină de fiare vechi și gropi a casei inculpatului.

Gheorghe Dincă a fost reaudiat azi-noapte de către procurorii DIICOT central, care au preluat ancheta, și, potrivit surselor G4Media.ro, acesta și-a menținut declarațiile anterioare în care a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

De asemenea, testul poligraf la care Dincă ar fi trebuit să fie supus astăzi a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Gheorghe Dincă a fost dus joi dimineața la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru realizarea unei expertize medicale după ce a acuzat că a fost bătut de anchetatori.

Dincă a ieșit în jurul orei 11.30 de la sediul INML.

Gheorghe Dincă a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, fata de 15 ani, cât și al Luizei, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22