Dincă, transferat la Jilava pentru analiză psihiatrică. El susține că a fost bătut de polițiști

Dora Vulcan | 31.07.2019

Gheorghe Dincă va ajunge, miercuri, la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. El va primi și îngrijiri medicale după ce s-a plâns că a fost bătut la percheziție.

Pe aceeași temă

Suspectul în dosarul crimelor de la Caracal va rămâne la Jilava aproximativ o săptămână, timp în care va primi și îngrijirile medicale solicitate.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a acuzat dureri în piept și la nivelul coastelor, explicând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Suspectul crimelor din Caracal susține că atunci când oamenii legii au descins la locuința sa pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele.

Evaluarea medico-legală psihatrică o vor face experții Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”.

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijirile medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

În perioada în care va sta în detenție la Jilava, Gheorghe Dincă va asista la perchezițiile informatice asupra celor trei telefoane mobile, ridicate de la casa sa din Caracal. Perchezițiile se vor face la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Procurorii și polițiștii au găsit la casa lui Dincă un Samsung cu clapetă negru și albastru, un Alcatel de culoare negru și gri și un Nokia gri. Anchetatorii trebuie să stabilească de pe care dintre ele a făcut Alexandra apelurile la 112, scrie G4Media.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22