Directorul general al Metrorex, Mariana Miclăuș, victimă a întârzierilor de la Magistrala 5

Laurentiu Gheorghe | 02.07.2020

Mariana Miclăuș a demisionat din funcția de director general Metrorex, post pe care îl ocupa din noiembrie 2019, când i-a succedat lui Marin Aldea. I s-a reproșat nefinalizarea la 30 iunie a Magistralei 5.

Pe aceeași temă

Consiliul de Administrație al Metrorex, întrunit în ședință joi, a luat act de demisia Marianei Miclăuș și a numit un nou director general interimar, în persoana lui Gabriel Mocanu, a anunțat Ministerul Transporturilor, printr-un comunicat dat publicității joi după amiază.

Proaspătul director general interimar la Metrorex, Gabriel Mocanu, afost până acum director al Direcției Infrastructură și Sisteme Informatice, cu o experiență de peste 25 de ani în cadrul Metrorex. El a mai și fost director general al Metrorex cu aproximativ 10 ani în urmă.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, i-a reproșat Marianei Miclăuș nepunerea în funcțiune a Magistralei 5 de metrou la termenul asumat, 30 iunie.

„Încă de la numirea doamnei Miclăuș în funcția de director general interimar i-am spus că semnătura pusă pe un document care nu poate fi validat în teren înseamnă semnătura pusă pe actul de demisie. După ce toți cei implicați m-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, termen asumat în mod neforțat, i-am transmis doamnei director Miclăuș că, din acel moment, va sta cu mandatul pe masă. Este bine că doamna Miclăuș a înțeles că atunci când ești într-o funcție de răspundere pe lângă realizările profesionale, trebuie să îți asumi și eșecurile. Vreau să dau totodată un mesaj către toți cei care nu își fac treaba și cred că încă mai pot promite termene, pe care nu le îndeplinesc, că această vreme a trecut. Toți trebuie să înțeleagă că sunt puși în funcții să presteze un serviciu public în interesul românilor”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22