DNA dispune urmarirea penala fata de senatorul PSD Alexandru Cordos. Sotia si fiica lui, anchetate in dosar

T.d. | 23.04.2015

Pe aceeași temă

Procurorii DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de senatorul PSD Alexandru Cordos. Alaturi de acesta, mai sunt urmarite sotia – Mihaela Cordos – si fiica sa – Alexandra Cordos.

Alexandru si Alexandra Cordos sunt vizati de acuzatia de complicitate la trafic de influenta, iar Mihaela Cordos este acuzata de trafic de influenta.

Procurorii anticoruptie ii suspecteaza pe Mihaela si Alexandru Cordos ca, prin influenta de care dispuneau, ar fi pretins spaga pentru obtinerea de locuri de munca in diverse institutii publice din judetul Cluj.

In perioada ianuarie-aprilie 2015”, sustin procurorii in ordonanta, “in activitatea sa infractionala suspecta Cordos Mihaela Lucia a fost sprijinita si de fiica sa Cordos Andreea Alexandra, care cunostea faptul ca mama sa primea foloase necuvenite pentru a-si trafica influenta pe langa diferite persoane din institutiile mai sus amintite”.

Concret, explica anchetatorii DNA, “la data de 24 ianuarie 2015, la solicitarea mamei sale, suspecta Cordos Andreea Alexandra s-a deplasat la locul de munca al unei persoane si i-a remis acesteia subiectele pentru proba orala a unui concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical in cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj. In alte doua randuri, suspecta Cordos Andreea Alexandra a inapoiat unor persoane o parte din banii pe care mama sa ii primise pentru a-si trafica influent ape langa membrii comisiilor de examinare din cadrul Spitalului Clinic Judetean Cluj”, arata procurorii in ordonanta.

Si alte persoane sunt vizate de urmarirea penala, in dosarul in cauza.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22