DNA investighează modul în care Bogdan Olteanu a ridicat vila evaluată la un milion de euro

E.b. | 26.08.2016

Procurorii vor să afle din ce bani şi-a construit vila din Snagov, evaluată la aproape un milion de euro, Suam de bani nu a apărut iniţial în declaraţia de avere a lui Bogdan Olteanu.

Pe aceeași temă


Procurorii vor să știe de unde provin banii din care s-au cumpărat materialele de construcție și cum au fost plătiți oamenii care au lucrat la casă. Locuința care se află la marginea Bucureștiului a fost construită în regie proprie, dar și cu ajutorul unei firme.

 

Terenul pe care a fost construită casa a intrat în posesia lui Bogdan Olteanu în 2013 și ar fi aparținut parohiei din Brașov. În 2013 au început lucrările, iar în 2015 a apărut în declarația de avere, conform Digi24.ro.

 

Procurorii sunt interesați și de câteva terenuri pe care le-ar fi avut Bogdan Olteanu în Prahova. Terenurile sunt în prezent în proprietatea fostei sa soții. Potrivit anchetatorilor, niciunul dintre ele nu au apărut în declarația de avere.

  

 

 

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au dispus, luni, prelungirea mandatului de arestare preventivă a lui Bogdan Olteanu cu încă 30 de zile. 

 

Olteanu, fost viceguvernator BNR, dar şi fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, este pus sub acuzare de procurorii DNA pentu că ar fi primit de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro pentru numirea jurnalistului Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22