DNA Perchezitii la Complexul Energetic Hunedoara, Administratia Finantelor Publice Deva si Termogaz

P.c. | 17.07.2015

Pe aceeași temă

DNA Alba a efectuat astazi perchezitii domiciliare in 9 locatii situate in Municipiul Bucuresti si in judetele Hunedoara si Maramures, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice. Printre aceste locatii sunt Complexul Energetic Hunedoara, Administratia Finantelor Publice Deva si Termogaz, relateaza Hotnews.


Procurorii efectueaza ercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2011- 2015.


La Complexul Energetic Hunedoara ancheta procurorilor vizeaza achizitiile de pe perioada 2011-2015. La acest moment birourile de achizitii de la CEH si MIntia sunt in atentia anchetatorilor care au cerut mai multe documente. Angajati ai CEH vor trebui sa raspunda intrebarilor procurorilor, informeaza publicatia locala Gazeta de Dimineata. Potrivit acesteia, actiunea de vineri vizeaza cel mai probabil importul de huila si vanzarea certificatelor de carbon. Corpul de control al ministrului Energiei Andrei Gerea a identificat la complex mai multe nereguli, trei spete fiind trimise DNA.
 

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES ca sunt efectuate perchezitii la Administratia Finantelor Publice Deva si la compania Termogaz, fiind vizat modul in care au fost incheiate contracte nerentabile privind importul de carbune si contracte de retehnologizare.

 

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Alba, informeaza DNA.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22