DNA Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, audiat in dosarul lui Sergiu Luncinshi, fiul unui fost preşedinte al Republicii Modova

P.c. | 20.05.2015

Pe aceeași temă

DNA l-a citat astazi pentru audieri pe Radu Pricop, ginerele lui Traian Băsescu, fostul presedinte al Romaniei. Aceasta este acuzat de complicitate la fals in dosarul in care este vizat Sergiu Luncinshi, fiul unui fost preşedinte al Republicii Modova, fiind informat de către procurori cu privire la extinderea acuzațiilor in cazul sau, relateaza Hotnews.

 

 

Radu Pricop a fost pus de catre DNA sub control judiciar pentru 60 de zile, la inceputul lunii aprilie, in dosarul in care este acuzat de complicitate la santaj. Acesta este urmarit penal in dosarul in care fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, este cercetat pentru santaj si trafic de influenta.

 

 

CITITI SI: Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, a fost pus sub CONTROL JUDICIAR, fiind acuzat de complicitate la SANTAJ

 

Conform procurorilor DNA, Pricop l-ar fi ajutat pe Sergiu Lucinschi sa santajeze un om de afaceri, pentru ca apoi sa incerce sa-si ascunda faptele. Pricop i-ar fi oferit lui Sergiu Lucinschi asistenta juridica care continea elemente ilegale, in calitatea sa de avocat in Baroul Bucuresti. Pricop ii trimitea lui Lucinschi informatiile prin intermediari, pentru a evita eventuala raspundere penala.
 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22