DNA: Robert Negoita, audiat in dosarul Bombonicai Prodan, fosta sotie a lui Dragnea

Vlad Toma | 11.05.2016

Primarul Sectorului 3 al Bucurestiului, Robert Negoita, a fost audiat astazi de DNA, in calitate de martor, in dosarul Bombonicai Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD.

Pe aceeași temă

 

Negoita a declarat, la intrarea in sediul DNA, ca nu a avut "niciodata niciun fel de discutii pe teme profesionale sau politice (cu Bombonica Prodana). Numai pentru ca este sotia dl Dragnea, in calitate de sotie, altfel nu o cunosc", a spus acesta, conform Hotnews.

 

Bombonica Dragnea, fosta sotie a presedintelui PSD Liviu Dragnea, este suspecta intr-un dosar de coruptie, fiind acuzata de DNA abuz in serviciu. 

 

In acest dosar, DNA îl acuză de asemenea pe Liviu Dragnea de instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, fapte presupus comise din postura de șef al Consiliului Județean Teleorman și președinte al PSD Teleorman.

 

Procurorii DNA sustin ca Bombonica Dragnea, in timp ce ocupa functiile de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei și de șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman, ar fi trecut cu vederea faptul ca doua angajate nu veneau la serviciu, dar continuau sa-si incaseze salariul. Procurorii o acuza pe Bombonica Dragnea ca stia ca acestea nu se prezentau la munca, in perioada 2008-2010, dar nu le-a sanctionat.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22