Dăncilă și-a anulat deplasarea în Oman pentru a trece codurile penale prin OUG

Laurentiu Gheorghe | 24.06.2018

Viorica Dăncilă și-a anulat în ultimul moment vizita ce o avea programată în perioada 24-26 iunie în Oman, invocând situația politică internă, afirmă „Adevărul” citând surse guvernamentale.

Pe aceeași temă

 

 

 

Prezența premierului este necesară pentru a semna ordonanța de urgență pentru modificarea legislației penale care îi va anula condamnarea liderului PSD Liviu Dragnea, mai adaugă Adevărul citând surse politice.

 

Cum pe 27 iunie are loc votul pe moțiunea de cenzură în Parlament, înseamnă că Dragnea vrea să treacă toate modificările prin OUG până la votul pe moțiune ca să nu aibă nicio surpriză.

 

„Erau puse la punct toate detaliile. Premierul s-a răzgândit pe motiv că urmează o săptămână politică agitată şi a anulat vizita în ultimul moment, mai exact vineri, deci cu mai puţin de 48 de ore înainte de plecare“, susţin sursele citate.

 

Oficial așa cum a anunțat Liviu Dragnea, conducerea PSD se întruni săptămâna viitoare ca să dea mandat Guvernului să adopte o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală după modelul Ordonanței 13, susțin surse din conducerea PSD au declarat oficiali ai PSD pentru Adevărul.

 

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, anunțase anterior că îi organizează premierului Dăncilă un turneu în Orientul Mijlociu care cuprindea Arabia Saudită, Quatar, Kuweit, Oman și EAU.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2018 Revista 22