Dăncilă, primul bilanț al guvernului în fața forului național de conducere al partidului

Dora Vulcan | 16.04.2018

Premierul Viorica Dăncilă va prezenta luni, în fața Comitetului Executiv Național al PSD, primul bilant al guvernului, a anunțat președintele PSD Liviu Dragnea. Ședința va începe la parlament, la ora 11.00.

Pe aceeași temă

 

 

Bilantul nu se va solda și cu o evaluare ci va fi mai degrabă o dare de seamă. O recunoaște chiar liderul PSD Liviu Dragnea.

 

"Va fi o prezentare facuta de prim-ministru, o analiza, un mini-bilant", a spus Dragnea, în urmă cu o săptămână, întrebat dacă se va face și evaluarea activității guvernului.

 

De altfel, întrebat dacă ese mulțumit de activitatea membrilor guvernului, Dragnea a ținut să puncteze că este mulțumit de activitatea premierului care implementează programul de guvernare ca la carte, scrie Ziare.com. 

 

El a exclus și posibilitatea realizării vreunei remanieri și a răspuns în cheie ironică cu privire la informațiile lansate în acest sens prin presă: "Pai normal. Sunt niste prieteni de-ai nostri care in fiecare saptamana trebuie sa inventeze ceva, dar nu exista (discutii despre remaniere - n.red.). Probabil ca in urmatorii 10 ani vor fi niste remanieri, dar din cate stiu eu, in perioada imediat urmatoare, nu".

 

Cât privește criticile pe care chiar el i le-a adus ministrului Apărării Mihai Fifor, Dragnea a negat că ar avea vreo dispută cu Fifor și că ar fi nemulțumit de activitatea sa. Iritat de faptul că i s-a amintit că punerea sub semnul întrebării a activității ministrului a pornit chiar de la el, Dragnea s-a repliat pozând în victimă: "Eu pot sa fac orice fel de declaratie. Inca sunt liber sa fac declaratii si le pot face. Daca cineva se simte lezat, foarte bine, sa interpreteze, sa se supere, sa-si faca griji, sa dea prin presa ca are cu mine conflicte. Eu n-am dispute cu nimeni".

 

 

 

Viorica Dăncilă, ca un șef de autobază, despre ”foaia de parcurs” și vitezele miniștrilor

 

 .

La rândul său, premierul Viorica Dăncilă a spus pe 11 aprilie că nu s-a pus în discuție până la acest moment vreo remaniere guvernamentală: "Nu, nu s-a vorbit despre o remaniere. Este adevarat ca unii dintre ministri merg cu viteza intai, altii merg cu viteza a doua. Pana in acest moment nu s-a discutat despre nicio remaniere. Cred ca este devreme sa vorbim despre acest lucru, avem doua luni de cand suntem la guvernare",a afirmat Dancila, la Antena 3.

 

"Nu am sa dau nume. Ceea ce va pot spune este ca am avut discutii cu ministri, discutii intre primul ministru si ministru. Fiecare ministru are o fisa cu programul de guvernare, fiecare trebuie sa mearga, o foaie de parcurs. In luna in care trebuie sa termine un obiectiv, trebuie sa se incadreze in acea foaie de parcurs", a detaliat premierul.  

 

In spatiul public a aparut infornatia ca prima remaniere a Executivului va avea loc dupa sarbatorile pascale, vizati find ministrii Economiei - Danut Andrusca, Energiei - Anton Anton, Transporturilor - Lucian Sova si Sanatatii - Sorina Pintea, amintește ziare.com.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22