Doar trei ministri ar fi trecut de evaluarea lui Dragnea. Vezi ce se pune la cale (surse)

E.b. | 13.06.2017

Potrivit unor surse citate de Hotnews.ro, in urma evaluarii facute de Liviu Dragnea doar 5 ministri ar fi fost apreciati pozitiv.

Pe aceeași temă

 

Singurii trei ministri care au trecut de evaluarea ceruta de Liviu Dragnea in PSD sunt Petrea Daea (Agricultura), Carmen Dan (Interne) si Lia Olguta Vasilescu, au declarat surse politice, conform HotNews. Ceilalti 24 de ministri din guvernul Grindeanu au picat evaluarea lui Dragnea, iar PSD ar urma sa le ceara demisia, potrivit surselor citate.
 

Informatia a fost confirmata si de Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, care ar fi spus azi intr-o sedinta la minister ca Liviu Dragnea si conducerea PSD vor cere demisia tuturor ministrilor, cu exceptia a trei ministri loiali lui Dragnea, care-si vor inainta singuri demisiile in semn de proteste fata de faptul ca premierul Grindeanu nu vrea sa plece singur.

 

In felul acesta, prin retragerea sprijinului politic pentru cea mai mare parte a ministrilor, Dragnea ar vrea sa-i forteze plecarea premierului Sorin Grindeanu, cel care a refuzat in mai multe randuri cererea sefului PSD de a demisiona din functie.
 

 

Guvernul Grindeanu află, săptămâna aceasta, dacă pleacă sau nu de la Palatul Victoria.

 

Dragnea a convocat pentru mâine şi Comitetul executiv - forul în care se va decide dacă se fac sau nu schimbări în Guvern. Potrivit unor surse, mai mulţi miniştri vor fi schimbaţi. Decizia finală va fi luată mâine, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

 

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu evită să spună dacă, printre propunerile PSD, se va afla şi schimbarea prim-ministrului, așa cum au sugerat unii membrii ai PSD, sau va fi vorba doar de o remaniere, conform Realitatea TV.

 

 

*******************

 

 

Liviu Dragnea i-a cerut demisia lui Sorin Grindeanu la întâlnirea pe care cei doi au avut-o aseară, spun surse politice. Astfel, în cadrul discuţiilor care au avut loc la sediul PSD, Dragnea i-ar fi reproşat premierului întârzierile aplicării unor măsuri din programul de guvernare, printre care neimplementarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, conform Antena3.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22