Doi deputați USR spun că au fost amenințați cu moartea de parlamentari ai PSD

Dora Vulcan | 14.09.2017

Deputatul USR Iulian Bulai (foto stânga) spune că a fost amenințat că va fi „executat” de deputatul Petre Florin Manole (foto dreapta) și că Incidentul ar fi avut loc în luna iunie. Deputatul PSD spune că este o minciună.

Pe aceeași temă

 

  Iulian Bulai vorbește și despre un alt incident, petrecut ieri, în Comisia de agricultură. Deputatul USR Adrian Prisnel ar fi fost amenințat cu moartea de către Nicu Niță, deputat PSD de Brăila, scrie Digi 24.

 

„Absolut revoltătoare replica deputatului PSD de Brăila, Nicu Niță. În timpul dezbaterii de la Comisia pentru Agricultură, în timp ce USR susținea că ordinul care omoară 140 urși este total greșit, Nicu Niță are o remarcă halucinantă, spunând „eu v-aș omorî pe voi”. Pe noi, cei de la USR. La final, a continuat cu jignirile, amenințând inclusiv cu bătaia un coleg din USR. Un asemenea comportament în societate și, mai ales, în instituția parlamentară, este incalificabil”, a susținut Adrian Prisnel.

 

În acest context, Iulian Bulai relatează o întâmplare petrecută în luna iunie, la o ședință din sesiunea parlamentară trecută.

 

„Îmi iau inima în dinți și vă mărturisesc că la sfârșitul lunii iunie, în ultima ședință a Comisiei pentru Egalitate de Șanse, conduceam ședința în calitate de vicepreședinte. Nu am început încă ședința și intră deputatul PSD Florin Manole în sală și după un schimb de replici îmi spune: mă va urmări în toți acești patru ani și mă va executa. Am văzut negru în fața ochilor și au început să îmi tremure picioarele. Nu sunt obișnuit cu astfel de amenințări și nici cu asemenea limbaj. Am refuzat să încep ședința. Șefa stafului tehnic a intervenit și l-a avertizat pe Manole că dacă mai are asemenea comportament nu îl mai lasă să vină ca supleant la noi în comisie. Acesta este nivelul lor și acestea sunt riscurile la care ne expunem lucrând în același mediu cu ei. De la tineri la bătrâni, o apă și un pământ. Mi se face sincer frică să mai intru în contact cu acești oameni”, a povestit Iulian Bulai, pe Facebook.

 

În replică, Petre Florin Manole susține că Iulian Bulai este „un mincinos patologic” și că relatarea sa este o „este o minciună incredibilă”.

 

„Sunt martori că la ședinta aia am spus în mod repetat că refuz să vorbesc cu Iulian Bulai, cu atât mai puțin să "execut" pe cineva, orice vrea să însemne asta. Rușinos!”, a mai precizat deputatul PSD.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22