PNL

Doi deputati au fost exclusi din PSD pentru ca l-au ajutat pe Geoana sa-si faca partid

M. B. | 30.05.2015

Pe aceeași temă

Deputatii Florentin Gust si Petre Petrescu au fost exclusi din PSD pentru ca s-au implicat in constructia  Partidului Social Romanesc (PSRo), condus de Mircea Geoana, relateaza Agerpres.

 

Biroul Permanent Judetean a decis joi excluderea din partid a unor membri pentru s-au implicat in constructia altei formatiuni politice si au adus prejudiciu de imagine PSD Dolj. Hotararea Biroului Permanent Judetean al PSD Dolj de excludere a celor doi deputati a fost confirmata vineri de catre Comitetul Executiv Judetean ai carui membri au votat in unanimitate.

 

Deputatul Petre Petrescu este presedintele PSRo Dolj, iar Florentin Gust este vicepresedinte national al noului partid condus de Mircea Geoana.

 

Alaturi de cei doi parlamentari au fost exclusi si consilierii judeteni Mihaela Ceana si Constantin Mosoiu, precum si alti sapte membri. Potrivit lui Claudiu Manda, decizia poate fi contestata de cei exclusi la Comisia judeteana de disciplina si arbitraj a PSD Dolj in termen de zece zile.

 

"Cei exclusi nu au fost cautati, sunati, sa fie intrebati daca doresc sa continue alaturi de noi. I-am vazut in mass-media prezenti impreuna la constructia unui nou partid politic. Nu avem cum sa credem ca fac pe Lascarica sa ne spuna "Domn Semaca, domn Semaca, am fost adusi cu forta!" Daca s-au implicat intr-un alt partid politic, este libertatea lor sa o faca, le uram succes. Nu stiu care va fi rezultatul pe care il vor avea acolo, dar de azi nu mai sunt colegii nostri de partid, ci colegii nostri din politica, adversari pe scena politica si ramane sa vedem la locale, parlamentare si alte alegeri care vor fi rezultatele", a spus Manda. 

Opinii

Andrian Moraru

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22