Dominic Fritz şi-a anunţat candidatura la şefia filialei judeţene a USR PLUS

Redactia | 06.06.2021

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, şi-a anunţat, duminică după-amiaza, candidatura la preşedinţia filialei Timiş a USR PLUS.

Pe aceeași temă

Fritz a precizat că resimte acest gest "ca pe o responsabilitate" de a-şi pune la dispoziţie "toată greutatea funcţiei, experienţa de a coagula oameni şi viziunea europeană pentru o nouă cultură politică".

"Am anunţat astăzi colegilor din USR PLUS candidatura mea la preşedinţia filialei Timiş. După cum probabil aţi aflat, justiţia a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR şi PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianţă. Acum suntem un singur partid care are datoria faţă de voi, cei care ne-aţi ales, să fim partidul care are nu doar voinţa, ci şi puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcţiei mele, experienţa mea de a coagula oameni şi viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică", a anunţat Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că prioritatea sa este municipiul Timişoara, iar împreună cu o echipă de colegi buni, care au dovedit implicarea lor şi au câştigat bătălii politice şi electorale, "vreau să ducem mesajul USR PLUS de transformare în tot judeţul".

"Timişoara va genera bunăstare şi progres şi pentru Timiş, dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare şi soluţii inovatoare în fiecare comunitate din jur", a mai punctat Fritz.

În prezent, filiala judeţeană a alianţei USR PLUS este condusă de Cristian Moş, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22