Donald Trump, internat în spital după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2, spune că se simte bine

Laurentiu Gheorghe | 03.10.2020

Însă ultimele informații despre Donald Trump par a indica o înrăutățire a stării de sănătate a președintelui, mai mult decât lasă medicul și echipa sa de comunicare să se înțeleagă , consideră NBC News.

Pe aceeași temă

Președintele american are acum și „dificultăți de respirație”, pe lângă celelalte simptome enumerate anterior de medicul său, printre care febră moderată și tuse.

Trump, diagnosticat cu COVID-19, a început terapia cu Remdesivir, a anunțat Casa Albă, potrivit Bloomberg. Liderul american a primit, inițial un tratament experimental ce constă într-o doză unică dintr-un medicament bazat pe un cocktail de anticorpi.

Aflat în spital, miliardarul republican a transmis pe Twitter: "Mă simt bine, cred".

Donald Trump a fost internat vineri seară la un spital militar de lângă Washington D.C. Liderul de la Casa Albă are simptome ușoare ale bolii, iar decizia de a fi transportat la spital a venit ca o măsură suplimentară de precauție, susține purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Starea sa de sănătate va fi monitorizată la spital pentru câteva zile, iar experții vor decide ce alte măsuri se vor lua. Atât la plecarea de la Casa Albă, cât și la sosirea la centrul medical Walter Reed, drum pe care l-a parcurs cu elicopterul, președintele a mers neînsoțit, a purtat mască și a salutat presa. Înainte de internare, Donald Trump a înregistrat un scurt mesaj video.

"Vreau să mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere. Merg la spitalul Walter Reed. Eu zic că mă simt foarte bine, dar vrem să ne asigurăm că e totul în regulă. Și prima doamnă se simte foarte bine. Așa că vă mulțumesc foarte mult, apreciez și nu voi uita niciodată", a transmis Trump.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22