Donald Trump, model al susţinătorilor familiei tradiţionale de la Marşul Normalităţii

Dora Vulcan | 20.05.2017

200 de persoane au participat sâmbătă la Marşul Normalităţii. Ei au scandat "România nu-i Sodoma" şi "Salvăm, salvam familia normală", "Noi suntem români, aici pe veci stăpâni". În drum spre Patriarhie, au purtat o pancartă cu Donald Trump, pe care scrie "Sunt pentru căsătoria tradiţională".

Pe aceeași temă

 

 

 

 

Participantii la manifestatie au pancarte care avertizeaza ca familia traditionala e in pericol si acuza Curtea Constitutionala pentru tergiversarea deciziei privind casatoriile homosexuale. Unii au fotografii ale presedintelui SUA Donald Trump, insotite de mesaje de sustinere pentru casatoria dintre un barbat si o femeie, relateaza News.ro.

 

Oamenii au si steaguri ale Partidului Noua Dreapta, dar si drapele si pancarte cu "Familia traditionala e in pericol, veniti sa o aparam", "Rusine Curtea Constitutionala a Romaniei" si cu fotografia presedintelui SUA, Donald Trump, pe care scrie "Sunt pentru casatoria intre un barbat si o femeie".

 

 

 

Participantii la mars au desfasurat un drapel tricolor, dar si un banner cu mesaje in favoarea familiei alcatuite dintr-un barbat si o femeie.

 

Inainte de a parasi pleca spre Patriarhie, cei adunati in Piata Victoriei au rostit o rugaciune.

Marsul este programat sa aiba loc pe traseul Piata Victoriei - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Romana - Bulevardul Magheru - Bulevardul Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bulevardul I.C. Bratianu - Strada Halelor - Splaiul Independentei - Aleea Dealul Mitropoliei.

 

Manifestatia este organizata de partidele Noua Dreapta, Romania Mare si Romania Unita, care formeaza impreuna Blocul Identitatii Nationale in Europa (BINE).

 

Incepand cu ora 17.00  si pana la 19.30, traficul rutier va fi restrictionat pentru desfasurarea Marsului Diversitatii care se va desfasura pe traseul pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2023 Revista 22