Donald Tusk ii transmite lui Mihai Tudose: Continuarea luptei impotriva coruptiei, esentiala

E.b. | 01.07.2017

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, i-a trimis o scrisoare de felicitare premierului Mihai Tudose, in care ii transmite ca are incredere ca va respecta statul de drept si ca va continua lupta impotriva coruptiei.

Pe aceeași temă


 

In opina lui Tusk, justitia si lupa anticoruptie sunt esentiale pentru ca romanii sa se bucure de beneficiile oferite de statutul de membru al Uniunii Europene.

 

Scrisoarea lui Donald Tusk:

 

In numele Consiliului European, as dori sa va felicit pentru numirea dumneavoastra in functia de prim-ministru.

 

Ca membra a Uniunii Europene si ca viitoare detinatoare a presedintiei Consiliului UE, Romania joaca un rol deosebit de activ in sprijinirea unei Uniuni mai puternice si unite, precum si a unei vecinatati UE stabile si democratice.

 

Am incredere ca guvernul dumneavoastra va oferi Romaniei stabilitatea favorabila dezvoltarii continue a tarii dumneavoastra, precum si a Uniunii Europene si va continua sa contribuie constructiv la rezolvarea provocarilor comune. Statul de drept si progresele inregistrate in lupta impotriva coruptiei, in conformitate cu asteptarile ridicate ale societatii romanesti si a valorilor UE, sunt esentiale pentru a asigura ca toti cetatenii romani pot beneficia pe deplin de toate oportunitatile oferite de statutul de membru al Uniunii.

 

Astept cu nerabdare sa colaborez indeaproape cu dumeavoastra si va doresc dumneavoastra si guvernului dumneavoastra toate sucesele pentru viitor.

 

VEZI SCRISOAREA LUI TUSK

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22