Dragnea a ajuns la Rahova. Un protestatar: ”S-a terminat. S-a închis ușa dreptății!”

Redactia | 27.05.2019

Liviu Dragnea a fost dus luni de polițiști la penitenciarul Rahova, unde va sta în carantină 30 de zile, după care va fi închis în penitenciarul în care-și va ispăși condamnarea primită la Curtea Supremă.

Pe aceeași temă

UPDATE - 17.30 - Mașina poliției cu care Dragnea a fost ridicat de polițiști a ajuns la penitenciarul Rahova, cu o fâșie de hârtie igienică fluturând de capotă. După ce s-au închis ușile penitenciarului, unul din zecile de protestatari aflați în fața închisorii a strigat: ”Ultima imagine: Liviu Dragnea a intrat la pușcărie. Gata, s-a închis ușa dreptății!”

"Astăzi, polițiști din cadrul DGPMB au pus în aplicare un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat. Cel în cauză a fost preluat de la reședința sa din Bucuresti și încarcerat în penitenciarul Rahova", transmite Poliţia Capitalei.

UPDATE 17.00-Autoturismul care a ieșit din reședința lui Dragnea a fost o diversiune făcută de apropiații săi pentru a-i deruta pe jurnaliștii care-l urmăreau. Dragnea a fost dus la Rahova cu a doua mașină care a ieșit din parcarea subterană a reședinței lui Dragnea, un Duster al poliției. În acest moment, Dragnea este dus de polițiști la Rahova unde va sta în carantină 21 de zile, după care va fi trimis la penitenciarul la care-și va ispăși pedeapsa.

***

Dragnea a ales să se predea singur poliției, după condamnarea cu executare primită luni la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive de la Teleorman.

Dragnea a plecat cu o limuzină cu geamuri negre, cu numărul B89 ZRB, iar la ieșirea din curtea reședinței a fost huiduit de mulțimea adunată în fața reședinței sale: ”Hoțule! La pușcărie!”.

Liderul PSD Liviu Dragnea este așteptat la Penitenciarul Rahova de mai mulți protestatari.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, definitiv, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Instanţa supremă a menţinut în cazul lui Liviu Dragnea pedeapsa aplicată de instanţa de fond.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22