Dragnea a cerut reconfirmare de la Congres, dar nu prin vot ci prin subterfugii de PR

Dora Vulcan | 10.03.2018

Dragnea a folosit sâmbătă o tehnică de confirmare folosită în PR-ul de vedetă, specific în general starurilor din muzică. Pentru că nu a riscat totuși să ceară o reconfirmare a sa în funcția de președinte al PSD, pentru a închide gura contestatarilor săi, a folosit o interogare a sălii: ”vreți să mai fiu în continuare președintele vostru?”

Pe aceeași temă

 

 

 Pentru că nu a avut curaj să ceară de la congres o reconfirmare a sa ca președinte, Dragnea a folosit sâmbătă o tehnică de PR pentru a mima reconfirmarea sa ca președinte în fața Congresului PSD. Mai corect spus a folosit un subterfugiu din PR-ul de vedetă, interogând sala, ca un star rock, pentru a o forța să-și afirme zgomotos susținerea. Finalizată cu aplauze și ridicarea în picioare a membrilor congresului.

 

” Stimati colegi, v-am spus mereu ca indiferent cate atacuri si piedici vor fi puse in fata mea, nu voi renutna la ceea ce am stabilit impreuna. Nu voi renunta la nimic din ceea ce am prezentat in campania electorala, pentru ca atunci am primit increderea a milioane de romani. Pentru ca isi doresc sa se intample ceea ce le-am prezentat noi. Indiferent de riscuri, indiferent de lovituri, cele mai dureroase sunt cele din interior. Eu vreau sa merg in continuare fara ezitare, pentru a incheia cu abuzurile si a ne recupera democratia.

 

 

 

Vreti sa continuam? Aveti curaj? Vreti sa mergem impreuna? Suntem intre noi - vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”, a întrebat Dragnea. 

 

 

Sala strigă ”Daaa” și-și aplaudă în picioare fiul iubit

 

De afară se aud huiduilelile protestatarilor și neobositele ”DNA, sa vina sa va ia!" și ”PSD, ciuma roșie!”

 

 

Deși inițial a anunțat convocarea congresului pentru reconfirmarea sa ca președinte, Dragnea a renunțat între timp scoțând la bătaie doar postul de președinte executiv (ca să i-l poată lua trădătorului Bădălău și să se blindeze cu docila Dăncilă) și pe cele de vicepreședinți (că să se blindeze cu o centura de protecție mai sigură, întărită ca număr prin sporirea accesului femeilor sub pretextul egalității de gen dar diluată sub aspectul consistenței contestatarilor săi).

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22