Dragnea admite că România are nevoie de măsuri de securitate suplimentare

Dora Vulcan | 21.08.2017

Liviu Dragnea vrea să discute cu președintele Klaus Iohannis, dar și cu premierul Tudose și cu președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre o eventuală sporire a măsurilor de securitate în România, în contextul intensificării atacurilor teroriste în Europa. Întrebarea i-a fost servită de presă.

Pe aceeași temă

 

 

 

 „O să discut cu Tăriceanu. Poate ar trebui să facem o discuție și cu președintele, cu prim-ministrul și cu structurile din sistemul de ordine și securitate națională, să vedem dacă este nevoie să mai facem ceva sau nu, a declarat luni președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, întrebat de jurnaliști  dacă este nevoie de suplimentarea măsurilor de siguranță în țară, după atacurile din Spania.

 

14 persoane au fost ucise în atacurile teroriste de la Barcelona și Cambrils de săptămâna trecută, iar alți 100 de oameni au fost răniți. Printre ei, și trei români.

 

Dintre cei trei români care au fost răniți în atentatul de la Barcelona, doar unul este în prezent internat. Liviu Dragnea a precizat că starea cetățeanului român este una stabilă și că nu este necesar să fie adus în țară. „Starea cetățeanului român este stabilă și sperăm cu toții să se însănătoșească. Cred că este îngrijit bine”, a declarat el.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22