Dragnea, agresiv cu jurnaliștii: ”E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață?”

Redactia | 03.02.2019

Dragnea a anunțat la finalul ședinței de duminică a PSD consacrată evadărilor din partid la Pro România, că ar fi discutat despre buget și ar fi decis ca din banii pentru servicii să treacă la Sănătate.

Pe aceeași temă

UPDATE - Ședința CEx PSD s-a încheiat, urmează cea cu grupurile parlamentare, transmite Digi 24. Liderul PSD Liviu Dragnea spune că ar avea nemulțumiri legate sumele alocate de guvern prin proiectul de buget către servicii. El a cerut revizuirea lor și a spus că dacă nu se va întâmpla în Guvern, atunci în mod sigur o va face când bugetul ajunge în Parlament.

Enervat pentru că jurnaliștii i-au amintit că pentru această alocare are nevoie de avizul CSAT, el a răspuns cu o întrebare: ”E nevoie de avizul lui Iohannis și pentru viață, să înțeleg?”

”Deci, să înțelegem că nu veți mai cere un nou aviz?”, a venit o a doua întrebare din partea jurnaliștilor.

În acel moment, liderul PSD s-a întors spre presă și a spus: „A fost o singură întrebare. Dacă vreți să ne mai vedem și după Cameră și să începem anul bine, bine, dacă nu … la revedere”, a spus Dragnea, citat de G4Media.

UPDATE - Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, a declarat, duminică, inainte de sedinta CEx PSD, că este ingrijorat de demisiile din PSD, mentionand că fiecare membru care alege sa plece are o justificare. Referitor la buget, social-democratul sustine că este multumit, mentionand ca sunt interese care necesita satisfacute.

"Sigur ca ma ingrijoreaza, m-am si exprimat. Daca n-ar fi fost acest proces, n-as fi spus ca fac tot ce pot ca cei care fac din majoritate sa ramana in majoritate. Fiecare simte in felul sau. Unii justifica, justificarile pot fi adevarate sau false", a spus Dumitru Buzatu. Președintele PSD Valsui sustine ca este multumit de bugetul prevazut in proiectul pus in dezbatere publica : "Întotdeauna sunt emotii la buget, ca exista o multitudine de interese care trebuiesc sa fie satisfacute. Aunt multumit ca intr-o masura mare, mai ales in investitii, am primit ajutor semnificativ. La o prima estimare credeam ca vom putea sustine asistenta sociala", a mai spus Buzatu.

UPDATE - Vicepreședintele PSD Robert Negoiță a declarat, duminică, la Parlament, înainte de ședința CEX al PSD, că le recomandă tuturor parlamentarilor partidului să nu voteze bugetul de stat propus de guvern.

UPDATE - Ședința Comitetului Executiv al PSD este precedată de o întâlnire în cerc restrâns care are loc în biroul lui Liviu Dragnea. Aici și-au făcut apariția, pe rând, președintele PSD, premierul Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, Ionel Arsene și Niculae Bădălău, transmite Digi 24.

După şedinţa CEx, va avea loc o întâlnire cu grupurile parlamentare ale PSD de la Camera Deputaţilor şi de la Senat în vederea începerii noii sesiuni parlamentare. Chiar în prima săptămână a sesiunii va fi dezbătut bugetul de stat, transmite Digi 24.

Ședința are loc în condițiile în care în această săptămână mai mulți parlamentari PSD au trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro România. Cea mai proeminentă figură este cea a fostului premier Mihai Tudose. De asemenea, în această săptămână s-au întețit nemulțumirile primarilor unor mari orașe legate de buget, cea mai vocală fiind Gabriela Firea, edilul Capitalei, care și-a reluat, sâmbătă, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22