PNL

Dragnea ameninţă: Nervozitatea în PSD creşte. Guvenul nu trebuie să demisioneze

E.b. | 06.02.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat luni, la Parlament, că „nervozitatea” în rândul membrilor şi simpatizanţilor partidului creşte, iar dacă protestele nu se opresc după abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codurilor penale, înseamnă că asistăm la un protest politic.

Pe aceeași temă

 
  


„Colegii mei au spus şi ei că creşte nervozitatea în rândul membrilor şi simpatizanţilor noştri pentru că, în opinia lor, după ce ordonanţa a fost abrogată şi protestele continuă, înseamnă că asistăm la altceva, de fapt un protest politic după alegerile care au fost desfăşurate în mod corect”, a afirmat Liviu Dragnea, conform News.ro.


Chestionat ce va face dacă protestele continuă, liderul PSD a lansat un apel la calm.

 

„Eu în continuare fac apel la calm, ceea ce îmi era teamă s-a întâmplat. Aseară, un grup de oameni nemulţumiţi s-au strâns la Palatul Cotroceni şi teama mea e că acolo va fi un bulgăre de zăpadă. Mereu am spus că vreau să facem tot ce este posibil ca să nu se escaladeze acest conflict în stradă, pentru că nu are nimeni de câştigat”, a precizat Dragnea.

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că, pe lângă protestatarii din Piaţa Victoriei, există şi români care consideră că Guvenrul Grindeanu nu trebuie să demisioneze.

 

”PSD nu poate decât să facă apel la calm şi îi asigurăm în continuare pe cei care nu au ieşit în stradă, care ne transmit pe toate căile să le apărăm votul dn 11 decembrie. În afară de protestatarii care au ieşit în Piaţa Victoriei, noi le respectăm dreptul la opinie, mai sunt şi ceilalţi români, poate nu sunt românii domnului preşedinte (Klaus Iohannis – n.r.), dar care strigă şi spun că votul lor trebuie apărat, iar acest Guvern trebuie să meargă în continuare”, a conchis Liviu Dragnea. 

 

 

Opinii

Andrian Moraru

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22