Dragnea așteaptă sentința. Avocatul: sperăm ca instanța să nu țină cont de rezultatul unor alegeri

Redactia | 27.05.2019

Avocatul lui Dragnea și-a exprimat luni speranța că instanța supremă nu va ține cont de rezultatul ”unor” alegeri dar a conchis filosofic că ”trăim în România”, lăsând să se înțelegă că orice e posibil.

Pe aceeași temă

Instanța Supremă este așteptată luni să dea sentința definitivă în dosarul în care șeful PSD, Liviu Dragnea, e acuzat că a angajat pe banii Direcției de Protecție a Copilului Teleorman două secretare care prestau la PSD când el era șef al Consiliului Județean.

În primă instanță, Dragnea a fost condamant la trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Prezent la instanța supremă, avocatul din dosar, Toni Neacșu, a declarat că nu crede că instanța va mai amâna verdictul. El a mai spus că așteapta ca sentința să fie dată pe baza probelor aduse de DNA și a apărării făcute de avocați și nu pe baza rezultatului alegerilor. Neacșu a făcut trimitere și la ”o parte din fapte” care ar trebui să se prescrie.

„Știu că nu ar trebui să conteze, însă trăim cu toții în România și urmează să vedem. Sincer să fiu, eu aștept ca soluția să fie dată exclusiv pe baza a ceea ce este în dosar, pe baza apărărilor noastre, respectiv a acuzațiilor (...) O parte din fapte pentru inculpați este posibil să se prescrie. Eu cred că rezultatul alegerilor nu ar trebui să influențeze sentința, dar vom vedea. Eu cred că astăzi se va da o sentință finală”, a spus avocatul Toni Neacșu, întrebat dacă ar putea conta eșecul PSD la europarlamentare în decizia instanței.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22