Dragnea asteapta solicitari in ce priveste negocieri pentru schimbarea premierului Ponta

Tudor Despina | 12.10.2015

Abia ales in functia de presedinte PSD cu functii depline, Liviu Dragnea nu vrea sa aiba initiativa in ce priveste schimbarea premierului. Dar nici nu refuza eventuale invitatii la discutii.

Pe aceeași temă

 

“In ceea ce priveste negocierile cu Iohannis, nu vreau sa mai vorbim despre asta, voi vorbi daca se intampla, daca apar solicitari, daca apare vreo invitatie”, a spus Liviu Dragnea, duminica, la finalul scrutinului pentru alegerea noului presedinte al PSD.

 

Dragnea a subliniat ca, dat fiind faptul ca Guvernul Ponta a fost revalidat recent in Parlament, acolo unde a cazut o motiune de cenzura depusa de liberali, el considera ca „nu am de ce sa bat la o usa pentru a discuta cu cineva cum sa ne dam jos Guvernul”.

 

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, pe marginea acestor declaratii, criticand presa pentru ca ar fi denaturat afirmatiile lui Dragnea:

 

"Eu am vazut ce-a spus dl Dragnea, am vazut si cum ati intors-o dumneavoastra, e foarte bine ce-a zis. Nu cred ca poate un om, fie el si de esenta divina, sa gaseasca o vorba pe care dumneavoastra (jurnalistii - n.red.) sa n-o intoarceti.

 

Eu am vazut ce-a zis Liviu, dar nu e nevoie, eu stiu ce-am vorbit eu cu Liviu Dragnea si cred ca trebuie sa ne facem treaba in continuare. Va bate Klaus Iohannis la usa din K10 (Bdul Kiseleff nr.10, sediul central al PSD- n.red.)? Haideti, ma, fiti seriosi", a spus seful Executivului, citat de Ziare.com.

 

In urma unui scrutin in care a candidat de unul singur, Liviu Dragnea a fost validat, duminica, la sefia Partidului Social Democrat. Pentru prima data in istoria formatiunii politice, toti membrii de partid au avut posibilitatea de a vota.

 

La urne s-au prezentat 85% dintre toti cei aproximativ 530.000 de membri de partid, Dragnea primind votul de incredere a 97% dintre votanti, fapt ce inseamna ca aproximativ 10.000 de persoane au votat impotriva sa.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redact[email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22