Dragnea contestă condamnarea la închisoare printr-o cale extraordinară de atac

Dora Vulcan | 18.10.2019

Liviu Dragnea a făcut contestaţie în anulare la condamnarea de 3 ani şi jumătate de închisoare, pe care o execută în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pe aceeași temă

Potrivit portalului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Liviu Dragnea a formulat o contestaţie în anulare prin care vrea să scape de condamnarea la 3 ani şi jumătate primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Deocamdată, nu se ştie care sunt motivele pe care îşi întemeiază acţiunea, însă, potrivit legii, dacă cererea i se admite s-ar dispune eliberarea lui Liviu Dragnea din penitenciar şi rejudecarea apelului de către un nou complet de cinci judecători, scrie G4Media.ro.

Flavia Teodosiu, fosta avocată a liderului PSD, a declarat pentru G4media.ro că această contestaţie în anulare a fost depusă personal de Liviu Dragnea prin poştă şi că acesta urmează să-şi angajeze un avocat pentru a-l reprezenta în instanţă. Ea a precizat că nu are deocamdată mai multe detalii despre acţiunea în instanţă depusă de Dragnea întrucât nu ea îl reprezintă în contestaţia în anulare.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22