Dragnea, despre demisia lui MRU: Opinia publică sa fie informata in privinta motivelor

Vlad Toma | 26.09.2016

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a solicitat astazi, in urma demisiei lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informatii Externe, ca opinia publica din Romania sa fie informata in privinta motivelor care au dus la aceasta demisie. Dragnea considera ca in spatele acestui gest ar putea fi un "razboi politic subteran".

Pe aceeași temă

 

"Am luat act din presă de demisia Directorului SIE. O demisie e o demisie și nu o comentez! Sper ca acest act să nu facă parte dintr-un război politic subteran. E foarte important ca serviciile de informații să nu fie implicate în lupta politică!


Opinia publică din România trebuie să știe care au fost motivele reale care au dus la această demisie din partea domnlui Mihai Răzvan Ungureanu. Dacă au fost motive strict personale, atunci e în regulă, dar dacă au fost alte motive, care țin de buna funcționare a acestui serviciu atunci Comisia de control a SIE ar trebui să fie informată, pentru că e vorba de o instituție importantă a statului," a transmis presedintele PSD.

 

Mihai Razvan Ungureanu a demisionat astazi de la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Conform unor informatiilor aparute pe surse, MRU ar fi demisionat din motive personale de la conducerea serviciului, exista chiar varianta unor probleme medicale pe care acestea le-ar avea. La mijloc ar putea fi de asemenea anumite neintelegeri pe care MRU le-ar fi avut cu presedintele Iohannis.

 
 
Conducerea SIE va fi preluata de Silviu Predoiu, directorul adjunct.
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22