Dragnea, despre ”disidenții” din partid: nu-i excludem, îi păstrăm de sămânță

Dora Vulcan | 14.02.2017

După valurile îndoielnice ale așa-zișilor disidenți din PSD care și-ar pune problema reformării partidului și a credibilității lui Liviu Dragnea, cei mai mulți dintre ei oameni de casă ai baronilor locali, Dragnea a spus ironic că nu se pune problema excluderii lor, că partidul îi păstrează ”pentru sămânță”.

Pe aceeași temă

 

 

Liviu Dragnea a negat din nou marti existenta unor fracturi in PSD, precizand ca este vorba de doua-trei critice pe care le pastreaza insa in partid "pentru samanta".

 

 

El a spus că nu se pune ”problema excluderii" primarului de Iasi, Mihai Chirica, om de casă al baronului Nichita (cel care punea poliția locală pe urmele amantei), si ca PSD "functioneaza bine".

 

 

Insa "se incearca sa se induca ideea ca sunt probleme in partid" iar "o minciuna repetata la nesfarsit risca sa ajunga adevar", a spus Dragnea victimizându-se.

 

 

Dragnea a negat si existenta unor probleme in relatia sa cu premierul Sorin Grindeanu, caracterizand relatia ca fiind "foarte buna".

 

In presa de luni a apărut, pe surse, informația că Grindeanu s-a întâlnit cu Victor Ponta la guvern pentru a pune la cale debarcarea lui Dragnea.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22