Dragnea, despre Iohannis si Ciolos dupa votul liberal pentru Ciolos-premier: doi mincinosi

Dora Vulcan | 25.10.2016

Liderul PSD Liviu Dragnea a reacţionat furibund, marţi, după ce PNL a votat în şedinţa conducerii ca Dacian Cioloş să fie propunerea de premier a partidului. El i-a insultat pe seful statului si pe actualul premier.

Pe aceeași temă

 

 

 

Cioloş şi Klaus Iohannis sunt doi ”mincinoşi”, a spus Liviu Dragnea,, liderul PSD, citat de Digi 24.

 

 

El si-a justificat reactia prin faptul ca atunci cand au cerut votul de susţinere în Parlament pentru Cabinet cei doi ar fi "promis" că primul-ministru nu se va implica în politică.

 

 

”Un mincinos. Şi el, şi Klaus Iohannis, doi mincinoşi. Klaus Iohannis ne-a spus - pot să îi spun acum Klaus Iohannis pe nume pentru că e om politic, este şeful de facto al PNL, şi Dacian Julien Cioloş la fel, şi dumnealui e membru simplu în PNL, deocamdată - amândoi ne-au minţit atunci când ne-au cerut să îl sprijinim pe Dacian Julien Cioloş premier al României, spunând că este un mandat limitat”, a spus Liviu Dragnea.

 

 

Liderul PSD a precizat că şi ”Dacian Cioloş a spus în grupul PSD că nu va continua după mandatul acestui guvern, că nu va candida şi nu se va implica în politică.

 

 

”Lucrul ăsta l-a garantat şi preşedintele Iohannis, la vremea respectivă, că nu se va implica în politică. S-a dovedit că au fost doi mincinoşi, de la început, doi ipocriţi”, a mai afirmat Dragnea, precizând că nu îl interesează că s-au implicat în politică, ci îl deranjează doar că nu au curajul să îşi sume, să spună clar că sunt în campanie pentru PNL.

 

 

”Stau deoparte, crezând că mai păcălesc pe cineva”, a completat Liviu Dragnea.

 

 

Întrebat dacă PSD va anunţa la rândul lui o propunere de premier, Liviu Dragnea a răspuns: ”Dacă unii fac o prostie sau dacă sunt ipocriţi, trebuie să fim şi noi?”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22