Dragnea: După ce ALDE i-a retras sprijinul, Constantin nu mai poate rămâne în Guvern

E.b. | 26.03.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, duminică seara, la Antena 3, că, după votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate rămâne în Guvern.

Pe aceeași temă


 
Asta după ce Daniel Constantin, copreşedinte ALDEdeclarase că decizia de retragere a sprijinului politicde către liderii ALDE este nestatutară, iar în acest moment ”mingea” este în terenul liderului PSD Liviu Dragnea şi a premierului Sorin Grindeanu. Însă Dragnea deja s-a pronunţat.

 

Preşedintele PSD a declarat, duminică seară, într-o emisiune la Antena3, că, după votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate rămâne în Guvern.

 

„Când un partid, printr-un vot cu o majoritate zdrobitoare, a decis să retragă sprijinul politic pentru un membru al Guvernului, în mod normal nu mai poate rămâne în Guvern. Într-un guvern politic se ajunge în urma unui vot. Votul care te trimite acolo şi structurile politice care te trimit acolo sunt aceleaşi care te şi pot scoate de acolo (...) Eu nu am reușit să înțeleg care este proiectul politic de care vorbea Constantin. Eu am crezut că proiectul politic comun al nostru este punerea în practică a planului de guvernare”, a spus Liviu Dragnea, la Antena3


Este greu de crezut că premierul Grindeanu va avea altă părere decât liderul PSD

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22