Dragnea evaluează Executivul, nemulțumit de implementarea programului său de guvernare

E.b. | 29.05.2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că evaluarea activității guvernamentale se va desfășura începând de luni, precizând că "viteza de implementare" a Programului de guvernare trebuie "să fie mai mare".

Pe aceeași temă

 


Liviu Dragnea și premierul Sorin Grindeanu au participat, duminică seară, la SuperLiga la rugby, care s-a desfășurat la Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București.

 

Întrebat, la plecarea de la stadion, dacă a discutat în timpul meciului cu Grindeanu despre situația Guvernului, Dragnea a răspuns: "Nu. Am discutat numai despre meci", conform Agerpres.

 

Totodată, chestionat dacă evaluarea activității guvernamentale va începe de luni, Dragnea a spus: "De mâine până săptămâna cealaltă".

 

Liderul PSD nu a spus cum se va desfășura această evaluare, precizând că urmează să discute în acest sens cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

 

"O să mă sfătuiesc (...) cu domnul Tăriceanu și o să vedem cum ne organizăm", a arătat Dragnea.

 

De asemenea, întrebat dacă este luată în calcul posibilitatea remanierii Guvernului, președintele PSD a precizat: "Nu. Luăm în calcul evaluarea activității guvernamentale (...) A trecut o perioadă importantă, cinci luni de zile, și pe noi ne interesează ca Programul de guvernare să se implementeze".

 

Potrivit lui Dragnea, "viteza de implementare" a Programului de guvernare trebuie "să fie mai mare".

 

"Trebuie să nu uităm un lucru. Este un program foarte bun și nu se pune în practică foarte ușor. Deci o guvernare obișnuită nu este suficientă. Este o provocare uriașă pentru România. 5,6% creștere economică — e bună, dar nouă nu ne este suficient. Ca țară, nu ne mai putem permite să așteptăm ani și ani de zile. Viteza trebuie să fie foarte mare și, atunci, trebuie să vedem cum facem ca viteza de implementare a programului să fie mai mare, că, de fapt, asta este mai important decât orice persoană", a mai afirmat Dragnea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22