Dragnea: Guvernele PSD-ALDE au depășit cifrele asumate în condiții politice foarte ostile

Dora Vulcan | 29.01.2018

”Guvernul Romaniei va guverna in primul rand in folosul romanilor”, dă asigurări Liviu Dragnea, liderul PSD, la învestirea guvernului Dăncilă. Deși are majoritate covârșitoare, Dragnea spune că guvernele PSD-ALDE, pe care chiar el le-a debarcat ”au depasit cifrele asumate in conditii politice foarte ostile.”

Pe aceeași temă

 

 

 

”Romania e un stat suveran si e de datoria noastra sa aparam aceasta suveranitate cat traim. Suveranitatea nu e atat o stare politica sau una economica; e o stare de spirit. Guvernul are rostul de a pastra suveranitatea, adica independenta in gandire si caracterul national. In spirit european, dar in folosul poporului roman. Asa cum fac toate tarile avansate, Guvernul Romaniei va guverna in primul rand in folosul romanilor. In 2017, guvernul PSD-ALDE a inceput cu cel mai ambitios program de guvernare. Guvernele PSD-ALDE au depasit cifrele asumate in conditii politice foarte ostile, a spus Dragnea în discursul său de luni de la votul dat în Parlament guvernului Dăncilă. 

 

 

 

Cât privește consistența guvernului și expertiza membrilor săi, Dragnea spune că sunt ”ministri experimentati in atragerea fondurilor UE” și că premierul Dăncilă ”cunoaște politicile”, că este un om civilizat, o femeie placuta si rezonabila” cu ”o practica indelunagata in Parlamentul European”, care a ”respirat aerul occidental” și care ”s-a distantat de modul romanesc de a face politica, de multe ori dominat de mize mici si interese personale”. 

 

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22