Dragnea habar n-are de proprietatile cumparate de fiul sau de la Tel Drum si da vina pe DNA

Fara Autor | 09.02.2018

Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor şi lider al PSD, a declarat că fiul său, Ștefan Valentin Dragnea, nu-i cere sfaturi şi nu i-a comunicat nimic privitor la achiziţiile pe care acesta le-ar fi făcut în Turnul Măgurele.

Pe aceeași temă

 

 

"De ce trebuia să-mi comunice mie? Ce, DNA acum se pregăteşte să intre şi în familie, să înţeleg? (...) Nu-mi cere (sfaturi - n.r.), mai ales că din câte ştiu nu e nici director, nici administrator, nu are nicio funcţie executivă acolo, dar nu contează. De ce mă întrebaţi pe mine, sincer?

 

Eu înţeleg că o firmă a făcut achiziţii de la o altă firmă, nu fiul meu. Şi eu n-am nicio legătură cu firma Tel Drum. Ce nu se înţelege aici? E atât de disperat DNA încât vă pune să puneţi întrebările astea? Are nevoie de alte informaţii? Nu dă DNA tot felul de informaţii pe surse? Luaţi-le de acolo!", a răspuns Dragnea, ciat de Agerpres

 

Întrebarea a venit în contextul în care  Rise Project  a publicat un articol potrivit căruia că Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Dragnea, ar fi cumpărat proprietăţi în Turnu Măgurele la un preţ de aproximativ 100 de mii de euro, înainte ca cererea de insolvenţă a Tel Drum să fie înregistrată la Tribunalul Teleorman.


Dragnea a mai precizat, la Palatul Parlamentului, că şi-a rugat avocatul să nu mai aibă niciun fel de declaraţie publică în niciun fel de speţă

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2022 Revista 22