Dragnea, huiduit la Botoșani, a intrat pe ușa din dos la mitingul PSD, Dăncilă pe cea principală

Laurentiu Gheorghe | 19.04.2019

La prima apariție comună la un miting electoral, Dăncilă a avut parte de o primire mult mai caldă decât Dragnea care a fost huiduit și nevoit să intre pe ușa din dos pentru a evita zecile de protestatari.

Pe aceeași temă

Casa de Cultură a Sindicatelor unde PSD și-a ținut adunarea electorală a fost păzită vineri de trupele de jandarmi, poliția locală și mulți polițiști în civil care au blocat accesul în perimetru al protestatarilor care se adunaseră în fața obiectivului. Dragnea, împreună cu o parte din delegația de la centru a partidului a intrat prin spate pentru a evita huiduielile, în timp ce premierul Dăncilă cu o parte dintre miniștri au folosit intrarea principală având parte de ovații și mult mai puține apostrofări, a scrie botosaneanul.ro

Ulterior, Liviu Dragnea a ieşit din interior pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor, pentru a face o baie de mulţime printre oamenii aduşi în majoritatea lor din comunele învecinate pentru a-l aplauda.

Liderul PSD a fost așteptat de un grup consistent de protestatari în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Aceștia l-au huiduit pe liderul PSD și au strigat lozinci precum: «Nu vrem să fim conduși de hoți», «PSD, Ciuma roșie», «DNA să vină să vă ia», «La închisoare, fără suspendare», «Dragnea la Jilava», «În democraţie hoţii stau la puşcărie» sau «Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea».

N-o să fac niciun pas înapoi

Aflată pentru prima dată în această campanie electorală alături de el lider maximo Viorica Dăncilă s-a plâns că este cel mai atacat prim-ministru, „dar n-o să fac niciun pas înapoi” a ținut să-și arate premierul iubirea față de partid.

„Nu-mi este ușor. Cred că am fost cel mai atacat prim-ministru după 1989, dar nu am făcut și nici nu o să fac vreun pas înapoi, pentru că am o datorie față de cetățenii acestei țări. Am o datorie față de țara mea, am o datorie față de cei care ne-au acordat această încredere, mă refer la dl președinte Liviu Dragnea, mă refer la conducerea partidului. Noi am învățat de-a lungul timpului să conjugăm verbul «a construi». Împreună cu dvs. am pus cărămidă cu cărămidă. Au venit alții și au conjugat verbul «a demola». Au dărâmat, am luat-o iar de la capăt. România și românii nu-și mai permit experiențe”, a spus Dăncilă, la Botoșani.

Ieri, la Suceava, Liviu Dragnea a fost confruntat la un miting electoral din Suceava chiar de către un participant la reuniunea social-democrată. Discursul liderului PSD a fost întrerupt de o persoană din public care i-a strigat că social-democrații nu au făcut nimic pentru satul românesc, potrivit Digi FM.

Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22