Dragnea îi cere lui Ponta să declare, fără echivoc, dacă susţine un alt partid

E.b. | 11.09.2016

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, la Ţebea, că Victor Ponta trebuie să clarifice fără echivoc faptul că nu susţine vreun alt partid în afară de PSD. Dragnea afirma că discuţia pe care a avut-o recent cu fostul premier a fost una relaxată, ca între prieteni şi că aceasta survine la capătul unei perioade în care cei doi nu au avut ”o comunicare foarte inteligentă”.

Pe aceeași temă

 

 

„El trebuie să clarifice fără dubiu fapul că nu susţine alt partid. Este un lucru firesc, cinstit pe care trebuie să-l faca orice membru PSD, care se implică în campanie, mai ales el”, a declarat Liviu Dragnea referindu-se la recentele speculaţii legate de o eventuală înscriere a lui Victor Ponta în Partidul România Unită, conform News.ro.

 

Liderul PSD a afirmat că recenta discuţie pe care a avut-o cu Victor Ponta nu reprezintă o împăcare între ei, întrucât nu au fost certaţi, însă Dragnea a admis că, în ultima vreme, au existat disfuncţionalităţi de comunicare. ”Nu putem vorbi de împăcare pentru că nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte foarte inteligentă amândoi, am avut o discuţie bună, lungă, în care am discutat ce se întâmplă azi în România, despre partid, despre viitor, din punctul meu de vedere discuţia a fost bună, corectă, a fost una relaxată, ca între doi prieteni vechi, la mine acasă”, a spus preşedintele PSD.


El a mai spus că discuţia cu Ponta nu s-a referit la funcţia pe care ar putea acesta să o ocupe după alegeri. „Nu am discutat de funcţii, nu am discutat nici de funcţia în care mă văd eu sau alţi colegi de-ai noştri, printre obiectivele noastre nu se regăsesc ce funcţie ocupă unii sau alţii”, a conchis Dragnea.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, pe Facebook, că Victor Ponta a fost cu o seră înainte la el acasă, unde au discutat ”despre România, despre PSD şi despre viitor” şi precizează că fostul premier va lupta alături de el şi de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viaţă mai bună.


”Victor Ponta a venit aseară la mine acasă. Am vorbit despre România, despre PSD şi despre viitor. Va lupta alături de mine şi de colegii din partid pentru ca familiile din România să aibă o viaţă mai bună. Victoria din decembrie o să fie victoria românilor!”, scria Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22