Dragnea îl ironizează pe Klaus Iohannis și spune că abia așteaptă să organizeze referendum

Laurentiu Gheorghe | 25.03.2019

Liderul PSD n-a pierdut ocazia să lanseze noi atacuri împotriva președintelui Iohannis, spunând că referendumul va fi un prilej pentru ca românii să-i pună mai multe întrebări.

Pe aceeași temă

„Referendumul va fi un prilej foarte bun pentru români să-l pună să răspundă și la alte întrebări: câte case trebuie să furi de la stat ca să ajungi președinte? Câte dosare trebuie să îți fie închise de prieteni ca să ai șanse la președinție?”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă PSD este dezavantajat de suprapunerea referendumului cu alegerile pentru Parlamentul Eruopean, Dragnea răspuns că nu. „Ei vor să defavorizeze PSD prin mijloace nepolitice și nelegale. Nu, noi cerem tuturor românilor să vină la vot. Noi suntem foarte interesați ca românii să vină la vot”, a precizat el.

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că vrea referendum pentru că numai în acest fel românii vor putea arăta că nu mai sunt de acord cu modul în care PSD strică legile justiției și își bate joc. El a mai spus că întreaga guvernare PSD a eșuat.

„Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum, pentru că doar așa românii pot arăta că nu mai sunt de acord cu felul în care PSD strică legile justiției și își bate joc de țară, își bate joc de români. Am invitat pentru începutul săptămânii viitoare pe foarte mulți români interesați, cu care voi avea consultări pe tema referendumului, fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, în parteneriat cu societatea civilă și cu partidele de bună-credință, împreună cu românii și cu voi”, a declarat șeful statului, la gala Tineretului Liberal.

Președintele a lansat, din nou, un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD, afirmând că democrația este în pericol și că guvernarea social-democrată au eșuat.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22