Dragnea, iritat: Ar trebui ca Iohannis să numească pe toată lumea în România

E.b. | 26.10.2017

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, a declarat că președintele Klaus Iohannis ar trebui să numească în funcție pe "toată lumea".

Pe aceeași temă

 

Dragnea a fost întrebat de jurnaliști dacă șeful statului ar trebui eliminat din procedura de numire a procurorilor-șefi.

 

"Eu cred că președintele Iohannis ar trebui să numească pe toată lumea în România, pe toată lumea", a declarat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.


Fiind întrebat despre afirmațiile deputatului independent Victor Ponta, potrivit cărora Liviu Dragnea i-ar fi rugat pe procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, și pe fostul prim adjunct al directorului SRI, generalul Florian Coldea, să-l ajute cu dosarul penal, președintele PSD a spus: "Asta e cam veche, am mai spus și aseară".

 

"Vă mai spun și dumneavoastră, eu am fost trimis în judecată de doamna Kovesi nici nu mai știu când, în ce lună, eu nu am întâlnit acea doamnă până la trimiterea în judecată și nici ulterior. Deci, nu aveam să mă rog de cineva neîntâlnindu-mă, iar dacă despre domnul Coldea știe că ar fi putut influența astfel de dosare cred că ar trebui să meargă la Comisia SRI și să spună aceste lucruri, nu pe Facebook", a declarat Dragnea.

 


Mi-am apărat colegii din PSD și când aveau, și când nu aveau dreptate! Am cerut eu și am depus mărturie în favoarea lui Liviu Dragnea în Dosarul Referendumului / am plătit un preț scump în 2014 când Iohannis a venit cu lista liderilor PSD 'penali' de care eu nu am vrut să mă dezic! Poate asta a fost greșeala mea? Un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal — Liviu Dragnea! Și în timp ce se lupta pentru el însuși, sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi — niciodată! Că așa e Liviu — doar el contează!, a scris Victor Ponta pe Facebook

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22