Dragnea își asumă rezultatul de la europarlamentare numai în fața CEx al PSD. Nu are bagajul făcut

Redactia | 26.05.2019

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după încheierea votului, că își asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în ședința CEx al PSD.

Pe aceeași temă

”Le mulțumesc românilor care au votat cu PSD! Votul de azi nu bucură PSD. Trebuie făcute analize în partid, cât mai repede. Eu, în viață, mi-am asumat și ce am făcut și ce nu am făcut, dar nu îmi asum nici pe Facebook, nici în vreo țară, ci în CEX. Eu am votat la referendum, am spus că nu sunt împotriva lui și a temelor.”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat de jurnaliști dacă are ”bagajele făcute”, cu trimitere la sentința definitivă pe care o așteaptă în procesul de luni de la Curtea Supremă în dosarul angajărilor fictive, în care a fost condamnat pe fond la 3,5 ani de închisoare cu executare, Dragnea a replicat furios că e ”E un spectacol prost, foarte prost” și a dat asigurări că nu are ”niciun bagaj făcut".

"Nu plec nicăieri. Sunt mesaje care spun că sunt pregătit să îmi asum", a completat el ca explicație pentru mesajele pe care le transmite de parcă ar intenționa să părăsească partidul.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22