Dragnea își susține cauza în fața judecătorilor: Sunt total nevinovat. Este un dosar pur politic

Laurentiu Gheorghe | 15.04.2019

Liviu Dragnea contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in cazul angajarii fictive a doua secretare PSD la Directia Copilului Teleorman și se declara „total nevinovat”.

Pe aceeași temă

Principalele declarații ale lui Dragnea:

  • Îmi mențin declarația dată anterior și cea de la confruntare. Așa cum am spus și la fond sunt total nevinovat nu am avut cunoștință de faptul că doamnele Botorogeanu și Stoica nu ar fi mers la serviciu. Nimeni nu mi-a spus niciodată că aceste două doamne nu merg la locul lor de muncă.

  • Nu am cerut nimănui și nu am făcut presiuni asupra niciunei persoane pentru a le menține pe cele două în funcție.

  • Nu am coordonat sau controlat activitatea DGASPC. Nu se afla în subordinea mea, ca șef al CJ, potrivit legii. Atribuțiile de coordonare le avea colegiul director și secretarul județului. De aceea aceste aspecte , astfel cum am arătat anterior, în declarația dată primei instanțe, erau prevăzute de dispozițiile legale, astfel că nu a fost necesar a emite eu că presedinte al CJ o dispoziție de delegare.

  • Nu am discutat niciodată cu inculpatele Stoica și Botorogean (cele două angajate DGASPC care lucrau în fapt la sediul PSD – n.r.), o discuție prin care se presupunea să se angajeze la DGASPC, iar în fapt să lucreze la organizația PSD.

  • Floarea Alesu nu a venit la mine să discute situația celor două angajate.

  • Recunosc că le cunosc pe Buturugeanu și Stoica. La sediul PSD Teleorman nu era atunci așa o efervescență, eram în opoziție. Mai aveam întâlniri, sigur că le vedeam și pe aceste doamne acolo. Aceste întâlniri se țineau în afara programului de lucru, sâmbăta, de regulă. Când a fost ceva urgent s-a organizat seara. Eu nu eram șomer, eu munceam până noaptea târziu. În afara acestor întâlniri, eu nu mergeam la sediul partidului, pentru că nu aveam de ce.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22