Dragnea îl amenință pe Iohannis: Perioada de pace s-a incheiat. Avem resurse sa ripostăm

I.g. | 10.07.2017

Liviu Dragnea, președintele PSD, a anunțat, luni, că perioada de pace politică s-a terminat, făcând referire in special la presedintele Klaus Iohannis. Reacția nervoasă a lui Dragnea a venit după ce jurnaliștii l-au întrebat dacă merge cu iubita în vacanță în Israel.

Pe aceeași temă

 

 

”Eu am sperat ca, in astia doi ani de zile, toate institutiile statului, in frunte cu presedintele tarii si cu oricine altcevina din aceasta tara apreciaza ca propunerea mea de dialog, de pace politica e bine sa fie luata in seama si sa construim ceva in aceasta seara. Se pare ca s-a inteles ca asta ar fi o slabiciune a noastra, a mea si a PSD, drept pentru care s-a incheiat aceasta perioada de pace", a raspuns Liviu Dragnea, aflat, de câteva zile, într-un nou scandal privind legăturile dubioase cu firma Tel Drum, după ce Rise Project a publicat un raport al DGPI referitor la afacerile de milioane de lei controlate din umbră de șeful PSD.

 

Întrebat de ziariști dacă sugerează că președintele Iohannis are vreo implicare în acest scandal din ultimele zile, Liviu Dragnea a replicat:  "Nu sugerez, lasati-ma sa termin. Apropo, sper sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile. Speram sa se termine cu aceste mizerii, se pare ca nu. Eu merg mainein Israel cu o delegatie si ma intorc joi seara. Intr-adevar, stau doua zile acolo”. 


După ce jurnaliștii au insistat să afle cum se va desfășura perioada fără pace politică, așa cum anunță liderul PSD că urmează, și cum va colabora, de acum, cu președintele Iohannis și cu alte instituții importante ale statului, Liviu Dragnea a răspuns: "Va fi ca inainte de pace. Nu razboi, nu. Nu mai intoarcem obrazul, pur si simplu. Fac ei ceva, facem si noi ceva, zic ei ceva, zicem si noi ceva. Si va asigur ca avem suficiente resurse." Dragnea a refuzat, însă, să spună concret care sunt instituțiile statului la care face referire. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22