Dragnea la Târgoviște: Opoziția vrea să confiște proprietățile, pentru ca românii să fie sclavi

Laurentiu Gheorghe | 15.03.2019

Dragnea, prin discursurile pe care le ține dă direcția campaniei electorale a PSD: atitudine agresiv-naționalistă, anti-occidentală, limbaj suburban, opoziția – dușman al poporului.

Pe aceeași temă

„Leneșul ăla de la Cotroceni, când se mai trezește, se întrebă ce rău pot să mai fac azi?”, a spus Dragnea, la o conferință a PSD, după care, pornind de la controversatele și nefericitele declarații ale Oanei Bogdan (PLUS), a trecut la atacarea PLUS-USR, care vrea „să se desființeze proprietatea privată”.

„Nu sunt glume, să nu credeți că vorbesc ca să se afle în treabă. Ei spun ce vor face dacă vor prelua România”, a continuat șeful PSD, potrivit căruia opoziția vrea ca românii „să nu mai aibă terenuri, case”.

„Să fim ce? Eventual chiriași în propria țară, poate și sclavi. Muncitori pe plantație pentru cine? Pentru alții. Luați în serios lucrurile astea”, le-a spus Dragnea psd-iștilor, cum să-și construiască discursul în campania electotală.

Opoziția vrea de asemenea „să anuleze și legea pensiilor, salarizării” ca să „readucă România acolo de unde am preluat-o noi”, respectiv „o țară pregătită de Cioloș să se ducă din ce în ce mai jos” ca „să fie făcută cadou”, explică Dragnea activului de partid.

Și pentru ca „să nu mai existe în România un lider politic nebun, iresponsabil, să-și riște libertatea și să spună, nu, nu suntem de acord să vă dăm resursele noastre pe degeaba, avem și noi dreptul la acest mic colț de lume pe care ni l-a dat Dumnezeu”, a continuat Liviu Dragnea, vorbind despre el însuși.

Acesta s-a întrebat și de ce românii care au plecat să lucreze în Europa „nu găsesc salarii mai mari aici, în zona privată”, pentru a oferi și răspunsul: „Pentru că Boc și Băsescu și toată camarila PDL-istă vopsită PNL-istă acum a tăiat și desființat legea dialogului social, pentru ca românii să nu își mai poată cere drepturile”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22