Dragnea: Maramuresul se incapataneaza si se opune globalizarii

E.b. | 22.05.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a transmis un mesaj care poate fi interpretat drept impotriva globalizarii, atunci cand a primit titlul de ambasador al turismului maramuresean.

Pe aceeași temă

 


 

Dragnea a laudat Maramuresul, pe Facebook, pentru ca "se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc".

 

PSD a avut in ultimii ani mai multe pozitionari impotriva UE si a globalizarii.

 

Presedintele PSD dat de inteles, vineri, ca se opune globalizarii, laudand rezistenta judetului Maramures in fata schimburilor culturale.

 

"Maramuresul este unic! Este un taram pe care il indragesc pentru ca se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc. Titlul de Ambasador al Turismului Maramuresean ma onoreaza!", a scris Liviu Dragnea pe pagina sa de  Facebook.

 

Nu e prima oara cand Liviu Dragnea da senzatia ca ar prefera ca romanii nu cada prada globalizarii si sa ramani patrioti, romani.

 

Astfel, la sedinta festiva a Parlamentului consacrata aniversarii Centenarului "Iasi - Capitala Regatului Romaniei 1916 - 1918 si Oras al Marii Uniri", din aprilie, seful PSD a transmis auditoriului "sa fim romani", scrie HotNews.

 

"Profit de acest moment solemn pentru a face un apel sincer la intreaga clasa politica sa incepem o consultare asezata, fara patima si fara orgolii, intre toate partidele, intre toti decidentii din aceasta tara, cu sustinerea Academiei Romane, pentru a stabili impreuna reperele esentiale pe care trebuie sa le urmeze Romania in fata provocarilor deosebite care au loc la nivelul Uniunii Europene si nu numai. Sa invatam din intelepciunea parintilor Marii Uniri, a carei aniversare de anul viitor o prefatam cu evenimentul de astazi, si sa fim uniti. Sa fim romani", a spus Dragnea atunci, potrivit Agerpres.


 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22