Dragnea nu va participa la ceremoniile de Ziua Națională. Medicii nu-l lasă să stea în frig

Redactia | 29.11.2018

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că nu va putea participa la evenimentele dedicate Zilei Nașionale, deoarece medicii i-au recomandat să evite expunerea la temperaturi scăzute.

Pe aceeași temă

Cel mai iubit fiu al PSD-ului nu va putea particpa la ceremoniile dedicate aniversării centenarului și Zilei Naționale a României din cauza stării precare a sănătății. Medicii i-au interzis să se expună la temperaturi scăzute ca să nu-și agraveze starea de sănătate precară.

Reprezentanții biroului de presă al camerei Deputaților au comunicat că Liviu Dragnea nu va fi prezent la ceremoniile de comemorare a centenarului deoarece medicii i-au recomandat să evite să stea în frig.

Sursa citată transmite că, pe data de 1 decembrie, Liviu Dragnea nu va participa la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, pentru ca medicul nu ii recomanda sa stea in frig atatea ore.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, luni, dupa sedinta BPN al partidului, ca nu va participa la receptia oferita cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

"Eu nu", a spus Liviu Dragnea, întrebat daca va participa la receptia de 1 Decembrie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea nu a aparut în public nici anul trecut la parada dedicata zilei de 1 Decembrie.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22