Dragnea o vrea pe șefa DNA în fața comisiei de anchetă, dar nu crede că va fi chemată

E.b. | 26.05.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, la România TV, că nu vede de ce nu ar fi invitată Laura Codruţa Kovesi la comisia de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009.

Pe aceeași temă

 

 

În opinia sa, ar fi necesar ca toate persoanele care au avut o funcţie la vremea respectivă şi au participat la cina de la Gabriel Oprea de acasă să fie audiate.

 

Nu văd de ce nu ar fi invitată doamna Kovesi şi nici nu cred că nu o vor invita. Că va veni sau nu, astă e alt subiect, dar eu nu cred că nu o vor invita. În acelaşi timp, vreau să vedem că Parlamentul începe să fie, încet-încet, luat în serios. O comisie de anchetă e tratată în mod serios şi văd că şi cei care sunt invitaţi vin la această comisie de anchetă”, a spus Dragnea, la România TV.

 

Dragnea a susţinut că la comisia de anchetă trebuie să fie chemate „toate persoanele care aveau o funcţie în acea perioadă şi care pot contribui cu informaţii la aflarea adevărului”. „Poate nu toţi care au fost acolo (acasă la Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidenţiale din 2009), dar cei care aveau funcţii importante şi au fost la acea întâlnire, cred că trebuie să vină la comisie”, a completat liderul social-democraţilor.

 

În încheiere, preşedintele PSD a spus că această comisie de anchetă este foarte importantă, în condiţiile în care pot ieşi la iveală o serie de informaţii. „Această comisie este foarte importantă, nu se mai poate întoarce rezultatul alegerilor, categoric nu, nu ştiu dacă vor fi efecte penale în urma acestei comisii de anchetă, dar sigur vor ieşi la iveală nişte informaţii care ne vor ajuta pe toţi să înţelegem mult mai bine ce s-a întâmplat atunci”, a conchis Liviu Dragnea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22