Dragnea pregăteşte «execuţia» lui Chirica. Primarul Iaşului l-a criticat pe liderul PSD

E.b. | 20.02.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunțat că miercuri va avea loc Comitetul Executiv al PSD, în care se va discuta cazul primarului de Iași, Mihai Chirica, vicepreşedinte al PSD, care, în ultima vreme, l-a criticat dur pe liderul PSD.

Pe aceeași temă

 

 

Dragnea afirmă că el nu este adeptul măsurilor ferme, dar se va supune deciziei partidului, iar în acest sens a amintit că organizațiile județene ale PSD au adoptat rezoluții prin care au cerut excluderea lui Chirica.

 

"Ceea ce va hotărî partidul vom vedea miercuri, dacă miercuri vom avea Comitetul Executiv al PSD. Actuala conducere a partidului, beneficiind și de încrederea dată de guvernarea Ponta a avut niște rezultate la alegerile locale și parlamentare, pe care PSD nu le-a obținut niciodată. PSD a trecut printr-un proces de modernizare, care nu a durat numai un an. Am dus partidul într-o direcție de la care nu vreau să mă abat, o direcție de deschidere (...) Eu nu sunt un copil și PSD nu este un partid născut ieri ca să nu înțelegem din prima secundă ce se ascunde în spatele unor declarații ale unor lideri politici", a declarat Dragnea, la Romania TV.

 

Nu am stat de vorbă cu domnul Chirica. Dumnealui, în ciuda faptului că este președinte interimar al organizației PSD Iași, a participat doar la patru ședințe ale Comitetului Executiv. Este foarte greu de comunicat cu dumnealui (...) O să discutăm miercuri, dar eu nu sunt adeptul unor măsuri foarte ferme, dar partidul va lua o decizie. Până miercuri ne vom gândi cu toții, toți liderii din Comitetul Executiv și vom lua o decizie echilibrată (...) Nu am discutat cu domnul Chirica, pentru că dumnealui a ales să fie vedetă la televizor și nu am vrut să intru în competiție”, a declarat Liviu Dragnea.

 

Întrebat ce sancţiuni riscă Mihai Chirica, şeful PSD a spus că plaja este foarte mare şi că el nu este adeptul unor măsuri foarte dure.

 

Nu sunt adeptul măsurilor fosrte dure. Plaja e foarte mare, se poate adopta şi o sancţiune minimă şi una maximă. Miercuri vom adopta o decizie înţeleaptă, dar fermă”, susţine Dragnea

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2021 Revista 22