Dragnea, primit cu huiduieli și vuvuzele la Târgoviște. PSD le-a acoperit cu muzică dată la maximum

Redactia | 15.03.2019

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit vineri la Târgoviște, unde a a fost aleasă Rovana Plumb președintă a PSD Dâmbovița, funcție lăsată liberă după excluderea lui Adrian Țuțuianu din PSD.

Pe aceeași temă

”Impostorii care au luat PSD Dâmbovița în stăpânire au vrut să-l apere pe dl Dragnea de orice neplăcere. Știau că va fi așteptat cu „căldură” (ca peste tot pe unde pune piciorul) și au crezut că-i fac un bine dacă-l flanchează cu oameni din partid sau dau muzica din boxe la maxim. N-au putut să-l pitească suficient. P.S: în paranoia care l-a cuprins, Liviu Dragnea a zis că oamenii care-l huiduiau și-l acompaniau cu vuvuzele erau tot de-ai lui, de la PSD. Nu e glumă, așa a declarat pe scenă. E normal omul ăsta?”, a scris pe Facebook Adrian Țuțuianu, fostul președinte al PSD Dâmbovița, care a făcut publică și o filmare care surprinde momentul.

Țuțuianu a fost exclus din partid la finele anului trecut, alături de secretarul general Marian Neacșu, pentru că i-a cerut președintelui PSD Liviu Dragnea să facă un pas înapoi de la conducerea partidului, recunoscând că este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea. De asemenea, în ședințele locale de la Dâmbovița, unde a fost președinte al organizației PSD, a spus despre guvernul Dăncilă că e un guvern ”de maimuțe”. După ce a fost înregistrat pe ascuns, declarațiile sale au fost date în presa favorabilă PSD pentru ca acesta să poată fi pus în discuția Comitetului Executiv, care a și decis excluderea sa din partid.


Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

CELE MAI CITITE

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2019 Revista 22