Dragnea proaspăt întors din concediu, negociază bugetul de stat pentru 2019, ignorând-o pe Dăncilă

Laurentiu Gheorghe | 25.01.2019

La revenirea din concediul petrecut cu pritena sa, Irina Tănase, Dragnea postează o imagine în care discută problemele țării cu Călin Popescu Tăriceanu, Teodorovici, Bădălău, Chițoiu și Vâlcov.

Pe aceeași temă

În urma negocierilor, Dragnea susține că ”Cu cifrele pe masă. Viitorul arată bine!”.

De remarcat că din această imagine lipsește tocmai premieul Viorica Dăncilă, cea care trebuie să dea ultima semnătură pe Buget.

În câteva minute, postarea a adunat peste 130 de comentarii.

Liviu Dragnea a intrat în vacanță la finalul anului trecut, ultima lui apariție publică fiind în 27 decembrie la Antena 3.

Liderul PSD a fost absent, joi, de la festivitățile organizate la Focșani dedicate Unirii Principatelor, după mai multe momente importante când a evitat expunerea în public. Dragnea ar fi absentat din cauza unei dureri la un picior, a informat Antena 3 citând surse, deși prezența liderului PSD fusese anunțată în cursul dimineții alături de cea a liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Dragnea a lipsit și de la evenimentul organizat la Ateneu pe data de 10 ianuarie pentru a marca oficial preluarea președinției Consiliului UE de către România. Liviu Dragnea a plecat în vacanță încă din data de 2 ianuarie 2019, însă și de această dată a evitat să dea ochii cu oamenii. A evitat plecarea de pe aeroportul Otopeni cu o cursă de linie, preferând să zboare de la București la Sofia cu un avion privat de pe terminalul Ion Țiriac. Cel mai probabil, și-a continuat de aici călătoria cu o cursă de linie spre o destinație exotică.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: [email protected]

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2020 Revista 22